Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

AKTUALNO V AQUA ROMI

news_image  

Dnevi lignjev v AquaRomi, od 11.3. dalje!

Že mislite kaj na morje? V AquaRomi vam lahko obudimo spomine na poletje z našo ponudbo lignjev! Tradicionalni dnevi lignjev v restavraciji AquaRoma, Rimske Toplice od 11. marca dalje! Vabljeni v našo družbo!
news_image  

Valentinov ples, 14.2. v AquaRomi!

V restavraciji AquaRoma, Rimske Toplice vabimo na tradicionalni Valentinov ples, v soboto 14. februarja ob 19.uri! Presenetite svojo ljubezen z romantičnim večerom ob dobri hrani in pijači. Za nežne ritme bo poskrbel Duo Vedrina. Naši mojstri okusov so se za Valentinovo še posebej potrudili! Sestavili smo harmoničen preplet okusov, ki bodo več kot le omamni. Pet-hodni meni v dveh izvedbah - mesni in ribji različici! Kam za Valentinovo? Odgovor je tu! V AquaRomo! Rezervacije že sprejemamo na 03 57 36 850 oz. na 051 432 512...
news_image  

Poročna zabava v AquaRomi!

Se odločata za skupni korak? Iščeta primeren prostor za zabavo? Obiščita nas v Rimskih Toplicah! Naša velika dvorana z ločenim vhodom ter lastno teraso sprejme do 100 oseb! V našem hotelu lahko prespi po posebnih poročnih cenah do 45 svatov! Za lažjo sestavo poročnega menija imamo nekaj predlogov že pripravljenih v našem poročnem katalogu! To je vajin dan! Prepustita skrbi izkušenim! V restavraciji AquaRoma smo pripravljeni na nove izzive! Preverita ali je termin vajine poroke letos še prost, ter rezervirajta čim prej!
news_image  

Posebna ponudba tedenskih kosil!

Za vas smo ta teden pripravili posebno kulinarično potovanje - v dveh menijih! Vabljeni na razvajanje okusov v Rimske Toplice, v restavraciji AquaRoma vas že pričakujemo! Meni I. Pršutova rožica z ocvrto mocarelino krogljico s sezamovim ovojem na pestu črnih oliv *** Goveja juha z rezanci Gobova juha s krompirjem Koruzna juha s popečeno panceto *** Ocvrta sv. ribica z bučnimi semeni Polnjena piščančja prsa z mocarelo Korenčkov pire Skutni štrukelj Zelenjavna košarica Mešana solata *** Sladki tris (tiramisu, borovničeva krema, jogurtova strnjenka) Meni II. Goveji karpačo z mladim govejim sirom in suhimi paradižniki *** Goveja juha z rezanci Gobova juha s krompirjem Koruzna juha s popečeno panceto *** Pečena kapesanta v špagetnem gnezdecu z gamberi in jurčki *** File škarpene na žaru Polnjeni lignji na ocvrti polenti Škampi na žaru Blitva s krompirjem Mešana solata *** Sladki tris (tiramisu, borovničeva krema, jogurtova strnjenka)
news_image  

15 let GULIVERJA!

...restavracija in pizzerija Guliver letos praznuje 15 let! Za naš praznik želimo deliti veselje tudi z Vami! V decembrskem duhu bomo v petek 12.12. pripravili veliko zabavo! Vabimo vas na našo "rojstno-dnevno" zabavo z ans. Fantje izpod Lisce ter DJ glasbo! Pripravili bomo brezplačno kuhano vino, brezplačno pivo,... Povrhu vsega bomo razveselili tudi otroke z donacijo 15% vikend dobička za Društvo prijateljev mladine Hrastnik - za letovanje na morju otrok, kateri si tega ne morejo privoščiti! Vabljeni v petek 12.12. v restavracijo in pizzerijo Guliver, Brdce 62, Dol pri Hrastniku.
news_image  

"ČEJČANSKE JETRNCE"

Humoristični skeč v dvorani AquaRome! Polurna zgodba iz obdobja po 2. svetovni vojni, ko je še veljala obvezna oddaja pridelkov in živine ter iznajdljivosti takratnih kmetov. Avtor: Karolina Senčar Izvajalec: Prosvetno društvo Čeče - Hrastnik; Skupina: FUNŠTERCTIM Po skeču sledi brezplačna degustacija jetrnc! VSTOPNINE NI! V dvorani hotela AquaRoma, Rimske Toplice 20.11. ob 18. uri!
news_image  

Plesni tečaj družabnih plesov za odrasle v AquaRomi!

AquaRoma in plesna šola Flamingo vabita na plesni tečaj družabnih plesov za odrasle s pričetkom v: Ponedeljek, 3. november 2014 18.00 Dvorana Aqua Roma PLESNI TEČAJ ZA ODRASLE plesni tečaj družabnega plesa, 8 obiskov po dve pedagoški uri v dvorani Aqua Rome. Cena: 60 EUR/osebo Ob zaključku začetnega tečaja po podelitvi priznanj, vas bo v restavraciji čakalo presenečenje. V kolikor boste pri rezervaciji rezervirali mesto za tri pare, si boste pridobili 25 % popusta. Z vami na parketu, Branko in Polona Podergajs Siussi FLAMENCO team 040 500 540 www.plesnitecaj.si
 

ZAPOSLIMO!

ZAPOSLIMO! Podjetje AGM Nemec, d.o.o. zaposli mehanika gradbene mehanizacije in tovornih vozil. Zaželeno je znanje varjenja. Zaposlimo tudi voznika tovornih vozil! Za več informacij pokličite na: 03-56-48-841, 041-322-889 ali 081-601-014
news_image  

Dnevi jedi iz divjačine od 9. do 26. oktobra!

V restavraciji AquaRoma, Rimske Toplice pričenjamo z novo posebno ponudbo - torkat Vas bomo razvajali z okusi jedi iz divjačine! Samo od 9. do 26. oktobra v AquaRomi! Vabljeni v Rimske Toplice na gurmansko razvajanje po dostopnih cenah!
news_image  

Nova ponudba tedenskih menijev in nedeljskih samopostrežnih kosil!

V restavraciji AquaRoma smo pričeli s posebno ponudbo menijev! Vsak dan bosta na voljo vsaj dva menija po izjemni ceni! Razvajajte svoje brbončice v AquaRomi z našo posebno ponudbo menijev! Meni I. Bučna juha s kostanjevo cigaro *** V mrežico zavit telečji medaljon, nadevan z jurčki na pireju bučke Hokaido Krompirjev stolpič Sotirani zelenjavni rezanci Sestavljena solata *** V pečici pečeni jadranski lignji s krompirjem in mlado zelenjavo Sestavljena solata *** Jesenska tortica (kostanjeva krema, žele gozdnih sadežev, mus bele čokolade) Meni II. Hobotnica v solati Terina mlade srnice z divjo brusnico *** Bučna juha s kostanjevo cigaro *** Pečena kapesanta na ješprenčkovi rižoti s pesino peno *** V pečici pečeni jadranski lignji s krompirjem in mlado zelenjavo Sestavljena solata *** Jesenska tortica (kostanjeva krema, žele gozdnih sadežev, mus bele čokolade) Vsako nedeljo pa za Vas še vedno pripravljamo nedeljska samopostrežna kosila! Vabljeni v Rimske Toplice, vabljeni v AquaRomo!

 

2012 © Aqua Roma | Toplice 2 | Rimske Toplice | Slovenia
03 573 68 50 | restavracija@aquaroma.si

Izdelava spletnih strani: GRAVITON DESIGN