V objemu zelenih Rimskih Toplic nudimo oddih proč od mestnega vrveža. Ne glede na to ali ste na daljši poti mimo Rimskih Toplic ter ste potrebni počitka ali pa ste se odločili preživeti prijeten teden malo drugače, pri nas se boste dobro naspali. Na voljo je kar 21 sodobno opremljenih sob s kopalnico, televizorjem, dostopom do interneta ter balkonom oz. veliko teraso.
Na voljo so tudi VIP sobi, ki sta nadstandardno opremljeni v spalno-bivalni prostor s kombinirano infra-finsko savno, masažnim bazenčkom, ...

Vse sobe so opremljene z avtomatsko klimatsko napravo (katera pozimi tudi greje), hladilnikom ter sušilcem za lase. 

Vsi naši gostje hotela imajo v poletnih mesecih tudi brezplačen vstop na naše termalno kopališče. 

 

Rimske Toplice ležijo na višini 214 m, ob zgodovinsko pomembni poti, katera povezuje Celje z Ljubljano preko Zidanega mostu. Dolino obdajajo lepa gozdnata pobočja, ki v sebi skrivajo raznovrstne eksotične rastline iz vseh kontinentov sveta. Tako lahko v gozdu odkrijemo orjaške sekvoje, kanadske čuge, japonske hloe, ciprese, tise, kalifornijske cedre ter ostale rastline, katere so v preteklosti tukaj posadili ugledni gostje.

Kraj je odlično izhodišče za zanimive izlete na okoliške hribe, kot so Lisca, Kopitnik, Mrzlica, Šmohor. Prav tako je lep sprehod do domačije Antona Aškerca, po Ruski stezi ali po poteh ob reki Savinji. Svojim gostom lahko tako na njihovo željo organiziramo razne izlete ali pohode.

Prav idilična narava naše bližine omogoča razne športno-rekreacijske aktivnosti skozi vso leto. Razburljive so kolesarske ter pohodniške poti. Z bližnjega Kopitnika se spuščajo jadralni padalci, po reki Savinji se lahko vozite s kajaki, kanuji ter rafti, lahko lovite tudi ribe ali pa se udeležite splavarjenja. Kamnite stene okoliških hribov pa nudijo tudi športnim plezalcem lep izziv. Pozimi so v naši bližini smučišča na Celjski koči, Lisci, smučišče Magolnik pri Radečah ter smučišče Briše nad Zidanim Mostom.