Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

ZASEBNOST IN PISKOTKI

Večina spletnih strani shrani informacije o vaši dejavnosti na spletni strani. Te informacije so shranjene v obliki majhnih besedilnih datotek, poimenovanih piškotki. Piškotki se shranijo na vašem računalniku.

Ker si zmeraj prizadevamo, da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo, naše spletne strani optimalno delujejo, če so piškotki omogočeni.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani:

1. kategorija: 'Nujno potrebni' piškotki

Ti piškotki so bistveni, saj vam omogočajo premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do administracijskih območij spletne strani.

Ta spletna stran uporablja 'nujno potrebne' piškotke, ki vplivajo na strani, kot so obrazec za kontakt. Te informacije se samodejno izbrišejo po koncu vsake seje.

Onemogočenje piškotkov

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, da spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

    Chrome
    Firefox
    Internet Explorer
    Opera
    Safari

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije. Te informacije so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

 

 

 

2012 © Aqua Roma | Toplice 2 | Rimske Toplice | Slovenia
03 573 68 50 | restavracija@aquaroma.si

Izdelava spletnih strani: GRAVITON DESIGN